Populair

Meer Foto's

Topscores

Informatie

Apps

Wat is A View From My Seat?

A View From My Seat is een uitgebreide bibliotheek, samengesteld door de fans voor de fans, die voor, tijdens of na het kopen van kaartjes kan worden gebruikt en informatie geeft over het uitzicht van verschillende plekjes. Ben je wel eens teleurgesteld geraakt nadat je kaartjes voor een evenement had gekocht? Je hebt te veel betaald voor de gekregen plek of je kreeg een verschrikkelijk plekje, bijvoorbeeld met een geblokkeerd uitzicht? Iedereen zoekt van alles online uit om een goed plekje bij een sportwedstrijd, concert of optreden te kunnen bemachtigen. A View From My Seat maakt het, dankzij ieders bijdragen, makkelijker om een geweldig uitzicht te vinden.

Oorspronkelijke A View From My Seat introductievideo. Circa 2010.
De app ziet er anders uit, maar het doel is nog steeds hetzelfde.

Ons Verhaal

In 2010 stonden we voor een dilemma: we wilden een seizoenskaart kopen voor de honkbalclub Philadelphia Phillies. Onze enige bron van informatie voor deze kostbare uitgave was een plattegrond van het stadion die we op internet hadden gevonden. Toen kregen we een idee: wat als iedereen een foto deelde als zij bij een evenement waren? Dan kan iedereen van elkaars ervaring profiteren.

Ons Doel

Our goal is to help fans and event-goers be better informed. We hebben daarom A View From My Seat bedacht, een crowd-sourced aanpak voor fans om elkaar te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de kaartjes en optredens die ze willen gaan zien.

We vinden het geweldig dat we een handig hulpmiddel kunnen leveren, zodat jij tijdens het kopen van kaartjes het beste uitzicht kunt vinden, tijdens het optreden lekker over je uitzicht kunt opscheppen, en vervolgens high fives en reacties van anderen kunt krijgen die jouw bijdrage op prijs stellen.

Hoe werkt het? - Een beetje geven en nemen.

Neem een beetje: A View From My Seat is een gemeenschap van fans die elkaar helpen. Gebruik de app als referentie als je kaartjes aan het kopen bent. Je hebt dan een beter idee van welk uitzicht je bij het optreden zult hebben en je zult dan tevredener zijn over je aankoop. Geef een 'high five' aan degene die de foto heeft gedeeld om hem of haar te bedanken!

Geef een beetje: Als je bij het evenement bent, zouden we het op prijs stellen als je een foto van je uitzicht wilt delen, zodat je andere gebruikers in de gemeenschap kunt helpen. Je kunt foto's tijdens het evenement via onze Android of iPhone app uploaden. Na het evenement kan dat hier.

Help ons bekender te worden... en profiteer daar zelf ook van!

Gaan je vrienden graag naar sportwedstrijden of het theater, vertel ze dan over A View From My Seat. Waarom? Omdat hoe meer mensen aan A View From My Seat bijdragen, hoe meer iedereen daarvan profiteert. Op een gegeven moment wil je een locatie bezoeken waar je nog nooit eerder bent geweest en hoop je dat anderen hun foto's hebben gedeeld op A View From My Seat!