Populair

Meer Foto's

Topscores

Informatie

Apps

Veelgestelde vragen

Waar komen de foto's en video's vandaan?

+

Alle foto's zijn gedeeld door andere fans, via hun iPhone, Android of via onze website.

Is er kwaliteitsbeheer?

+

Ja. Alle foto's en video's worden gescreend op gepastheid. Inhoud die ongepast is voor kinderen wordt permanent verwijderd en verschijnt nooit in de bibliotheek.

Hoe lang duurt het voordat mijn foto's en video's te zien zijn?

+

Je foto's zijn onmiddellijk via Jouw foto's te zien. Ze verschijnen voor andere gebruikers nadat ze zijn goedgekeurd, meestal binnen een paar minuten.

Hoe kan ik een locatie, team, concert, show, enz. toevoegen?

+

Deel gewoon een foto of video en geef aan waar je was. Wij doen de rest.

Waarom kan ik mijn foto of video niet vinden?

+

Al je foto's verschijnen onmiddellijk op de pagina Jouw foto's. Nadat ze zijn goedgekeurd, zijn ze ook door andere gebruikers te zien. Dit gebeurt meestal binnen een paar minuten.

Waarom zou ik mijn foto's delen?

Naast dat je trofeeën kunt verdienen, kun je op de voorpagina van de site worden uitgelicht en kun je bedankjes van andere leden ontvangen in de vorm van high fives. Je ervaart ook een goed gevoel omdat je weet dat je de community van fans informeert over je uitzicht.

Mijn foto's zeggen dat ze anoniem worden geüpload.

+

Je moet inloggen of een profiel aanmaken om waardering te krijgen voor je foto's en video's. Zowel iPhone als Android onthoudt je vorige foto's. Je kunt een foto uploaden en dan een nieuw profiel aanmaken en dan wordt de foto alsnog met terugwerkende kracht aan je profiel gekoppeld.

Hoe kan ik een foto of video bewerken?

+

Ga via het internet naar je dashboard. Bij elk van je foto's zie je een bewerkingsknop.

In de iPhone- of Android-app ga je naar de pagina Mijn foto's. Bij elk van je foto's zie je een bewerkingsknop.

Verzamelen en delen jullie mijn persoonsgegevens?

+

Nee. We verzamelen/delen nooit persoonsgegevens. Je maakt een profiel aan zodat wij de foto's die je deelt aan jou kunnen koppelen. Je blijft echter verder volledig anoniem.

Worden mijn foto's bijgewerkt?

+

Om deze bibliotheek te onderhouden, is het soms nodig om de sectie-, rij- of stoelinfo van een foto bij te werken. Dit kan gebeuren wanneer een locatie is gerenoveerd of de naam van secties wordt gewijzigd en we een directe correlatie kunnen maken tussen de sectie, rij en stoel van de oude sectie en die van de nieuwe.

Wanneer dit gebeurt, werken we de informatie bij zodat eerder gedeelde foto's en video's behulpzaam en nauwkeurig blijven. Bij deze foto's wordt aangegeven dat de oorspronkelijke informatie is bijgewerkt.