A View From My Seat for StubHub & TicketMaster

Browserextensie voor A View From My Seat Browserextensie voor A View From My Seat Browserextensie voor A View From My Seat Browserextensie voor A View From My Seat Browserextensie voor A View From My Seat Browserextensie voor A View From My Seat Browserextensie voor A View From My Seat Browserextensie voor A View From My Seat

We hebben handige extensies die het je gemakkelijker maken kaartjes te kopen. Ze laten op de sites van Ticketmaster en StubHub foto's zien van evenementbezoekers zoals jij.

Wij geloven dat hoewel 3D-mogelijkheden je een algemeen idee geven van het uitzicht, deze je niet de informatie geven die je echt nodig hebt. Bijvoorbeeld of je echt alle actie kunt zien; of je in de schaduw zit op zonnige dagen; of de mascotte ooit langskomt.

We hebben de pagina's op StubHub en TicketMaster gevonden waar de foto's het meeste verschil maken, en toen een extensie gebouwd die op die pagina's foto's lat zien.

Omdat A View From My Seat voor, van en door de supporters is, zijn deze extensies gratis en worden ze alleen maar beter.

Momenteel beschikbaar via:

browser icon browser icon browser icon

Voegt foto's toe aan de kaartjespagina's van StubHub of TicketMaster, zodat jij het uitzicht kunt bekijken voordat je kaartjes koopt.


Deze extensie voegt automatisch een fotogedeelte toe aan de kaartjespagina's van StubHub of TicketMaster, zodat jij het uitzicht kunt zien voordat je kaartjes koopt.

Alle foto's zijn gedeeld door fans die er bij waren en meestal geven ze hun mening over de stoel en maken ze andere opmerkingen.

  1. 1. Installeren
  2. 2. Als je naar StubHub.com of TicketMaster.com gaat, zullen foto's je helpen met je beslissing.
  3. 3. Geen zorgen.

Getest voor meer dan 1000 locaties. A View From My Seat wordt voor 100% door supporters gesteund. Help andere supporters door jouw foto's van de wedstrijd te delen.

Deze extensie heeft toegang tot:

Gegevens op stubhub.com or ticketmaster.com

Meer informatie