Populair

Meer Foto's

Topscores

Informatie

Apps

Waarom registreren bij A View From My Seat?

We verwelkomen anonieme gebruikers, maar een profiel aanmaken heeft een hoop voordelen.

Gevoel van erkenning

Bij A View From My Seat gaat het om supporters die supporters helpen. Dus hoe bedank je een andere supporter voor die foto of voor de hulp bij het kiezen van de juiste stoel? Geef ze een high five!

Wordt Uitgelicht

Je foto kan op A View From My Seat of andere websites zoals DeadSpin, Yahoo Sports of ESPN worden gebruikt. Veel media gebruiken de foto's van A View From My Seat als bron bij het schrijven van artikelen. Veel van onze leden hebben hun foto op de grootste sport- en nieuwswebsites terug kunnen zien. Is dat niet cool? We laten het je weten zodat je erover kan opscheppen tegen je vrienden! We kunnen dat niet doen voor anonieme gebruikers, dus help ons, dan helpen we jou!

Richt je trofeeruimte in

Er zijn meer dan 500 trofeeën te verdienen door locaties te bezoeken, foto's in te sturen en andere activiteiten. De trofeeën maken deel uit van je profiel op A View From My Seat and je kunt er mooie sier mee maken.

Naar de top van de ranglijst

Volg je voortgang en ga voor de hoogste status op de AVFMS leaderboard. Bekijk op de ranglijst hoe je het ervan af hebt gebracht tegen anderen.

Houd bezochte locaties bij

Houd je bezochte locaties bij en bekijk ze op een kaart. Het wordt een soort virtuele road trip.

Verbind je Social-media-accounts

Deel gemakkelijk je foto's met je Facebook- en Twitter-accounts. Je kunt ook foto's van je social-media-accounts naar A View From My Seat importeren.

Volg je favoriete teams en locaties

Als je een hardcore supporter bent, kun je elke foto voor jouw favoriete team of locatie bekijken.

Herinneringen Ontvangen

Laat ons weten wanneer je de wedstrijd bijwoont en we helpen je punten verdienen door je een e-mail of sms te sturen met een herinnering om een foto te maken en in te dienen.